Susanne Meijer

Psychosociaal Therapeute

SuMeij Guasha Therapie

Wat doe je precies (met je bedrijf)?

Op holistisch niveau (mentaal, fysiek, emotioneel & spiritueel) benader ik mijn cliënten. Samen kijk ik met de cliënt wat ze op dat moment nodig hebben en pas de behandeling eropaan. Door diverse werkvormen in te kunnen zetten heb ik een keuze om maatwerk aan te bieden. In feite houd ik de cliënt een spiegel voor en de rest komt vanzelf. Uiteindelijk is elk Mens zijn eigen therapeut!

 

Met welke vragen komen mensen naar jou?

Met uiteenlopende hulpvragen komen mensen in de praktijk. Van burn-out, depressies, fysieke klachten, rouwverwerking, relatieproblemen, PTSS etc. Voorts zie ik een toename van scholieren die onder prestatiedruk staan toenemen. Dit uit zich veelal in fysieke blokkades en een laag zelfbeeld. Relationele problemen en samengestelde gezinnen vormen een grote groep in mijn praktijk.

 

Waar zijn je klanten na afloop blij mee?

  • Men krijgt inzicht om de verantwoordelijkheid bij zichzelf te zoeken, waardoor ze sterker in hun kracht komen te staan.
  • Doordat ze gemotiveerd zijn om richting te kunnen geven in hun eigen leven ontstaat vanzelf zingeving en een positief zelfbeeld.
  • Fysieke klachten (mits chronisch) behoren tot het verleden en men voelt zich doorgaans prettiger.
  • Sommigen hebben al baat bij een empathisch luisterend oor.

 

Wat zeggen mensen vaak over jou?

Mensen zeggen over mij dat ik to the point en resultaatgericht ben, vol zit met tips en tools over hoe iets morgen beter kan en ook in staat ben de onderlaag van mensen te bereiken en de ontwikkeling hier te verankeren, daarmee bereik je een duurzaam ontwikkelingsresultaat.

 

Is er een spreuk of quote die jij heel mooi vindt?

God schenk mij de kalmte te dingen te accepteren die ik niet kan veranderen. En de kracht de dingen te veranderen die ik niet kan accepteren.

Meer info over de praktijk van Susanne  www.praktijksumeij.nl

 

Terug naar coaches
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze mooie nieuwsbrief

MooiHuijs

Emmastraat 24, Velp (Gelderland)

Een mooie en fijne plek om te werken, te ontmoeten en om te verbinden.
mooie ruimtes