26 september ’19 | Workshop over slapen

Een boeiende avond vol praktische kennis, voor coaches, coachees en andere belangstellenden, met slaaptherapeut Caroline Raven. Caroline onderscheidt zich van andere slaapdeskundigen omdat zij aandacht geeft aan de spirituele kant van slapen, slaapstoornissen en de behandeling ervan.

Veel mensen slapen slecht. Slaapmedicatie wordt veel gebruikt maar is eigenlijk slechts symptoombestrijding. Ik ben vooral geïnteresseerd in de oorzaak van de slapeloosheid. Als je weet waarom je niet slaapt, kun je daar gericht aan werken.

Mijn naam is Caroline Raven en ik ben slaap- en spiritueel therapeut. Op deze inspiratieavond wil ik je meenemen in de wondere wereld van de slaap. Waarom slapen we eigenlijk, wat zijn de (niet te onderschatten) gevolgen van slapeloosheid en wat kunnen we er zelf aan doen? Tijdens deze avond krijg je handreikingen en oefeningen die ik in mijn praktijk gebruik en die jij ook kunt toepassen bij cliënten met slapeloosheid.

Ik deel graag mijn kennis met je. Waarom? Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander wat de impact van slecht slapen op je functioneren is maar ook wat wel en niet werkt. Als spiritueel therapeut richt ik me daarom niet alleen op het slapen zelf, maar ook op eventuele achterliggende problemen. Aan het einde van deze avond weet je zeker meer over slapeloosheid, en ook hoe onze therapieën op elkaar zouden kunnen aansluiten. Want een coaching traject is pas écht effectief als iemand door goed slapen meer energie heeft, helderder kan denken en beter zijn emoties onder controle heeft.

Datum

26 september

Tijd

19.15 uur inloop / 19.30 start
21.00 uur einde

Kosten

Geen

Aanmelden/info

Contact opnemen

Meer informatie

www.beterinslaap.nl

Aanmelden is wel nodig want er is beperkt plek(!).

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze mooie nieuwsbrief

MooiHuijs

Emmastraat 24, Velp (Gelderland)

Een mooie en fijne plek om te werken, te ontmoeten en om te verbinden.
mooie ruimtes