Henk Jan Kamerbeek

Burn-out herstel trainer

Human Battery Company

Wat doe je precies (met je bedrijf)?

Wij helpen werknemers in ca. 3 maanden om uit een burn-out te komen en te herstellen. Burn-out is een aanpassingsprobleem, het wringt ergens tussen het individu en de omgeving, dat speelt al geruime tijd en zelf zie je niet waar. Samen met een ervaringsdeskundige coach (ik of een van mijn collega’s) en een integrale, multidisciplinaire aanpak ben je snel en duurzaam weer topfit aan het werk. Natuurlijk wordt jouw batterij opgeladen, onze ervaring leert dat het vaak beter is om je batterij te vervangen. Vandaar onze naam.

 

Met welke vragen komen mensen naar jou?

Mensen met een burn-out zijn vaak radeloos en willen heel graag professionele hulp van een ervaren deskundige. Ze zijn op zoek naar wat hen is overkomen en wat ze eraan kunnen doen. Dat vinden ze niet bij hun werkgever, niet bij hun partner, niet bij de huisarts, niet bij de psycholoog. Bij ons hebben deze mensen een stevig houvast.

 

Waar zijn je klanten na afloop blij mee?

Met de betere versie van zichzelf. De cliënt leert bij ons makkelijk te leven, passend bij wie deze in de diepte is. Zodat aanpassing aan verwachtingen niet meer hoeft.

 

Wat zeggen mensen vaak over jou?

Ik ben vertrouwenwekkend en toch direct. Liefdevol meedogenloos, dat helpt mensen echt verder. Geen zachte heelmeester, wel een sympathieke en duidelijke.

 

Is er een spreuk of quote die jij heel mooi vindt?

Ik zeg vaak tegen cliënten: de shit uit je verleden, is mest voor je toekomst.

 

Meer weten over Henk Jan zelf of The Human Battery Company? Kijk op zijn sites www.contentoconsult.nl en www.humanbattery.nl

 

 

Terug naar coaches
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze mooie nieuwsbrief

MooiHuijs

Emmastraat 24, Velp (Gelderland)

Een mooie en fijne plek om te werken, te ontmoeten en om te verbinden.
mooie ruimtes