Over ons

Vanaf mei 2014 runnen Marjolijn Knot en Miranda Huijs samen MooiHuijs (voorheen het Coachhuis). Marjolijn als locatiemanager en Miranda als eigenaar/oprichter. ”We vinden het fijn als jij je thuis en welkom voelt.”

De kamers in het gebouw zijn met aandacht en liefde ingericht, waarbij het zowel zakelijkheid als huiselijkheid uitstraalt.

MooiHuijs heeft naast haar primaire doelstelling van het verhuren van kamers, nog een tweede belangrijk doel: een huis voor verbinding worden. Daarom organiseert MooiHuijs vanaf het najaar workshops, lezingen en stelt ze haar deuren open voor inspirerende en laagdrempelige bijeenkomsten (= lees gratis of tegen een kleine vergoeding).

Heb jij een mooi project of wil jij iets moois organiseren?  Kom dan eens vrijblijvend kijken of wij iets voor je kunnen betekenen. We denken graag met je mee!

 

Miranda Huijs & Marjolijn Knot

 

 

Samenwerking met Master Sha Tao Center

Vanaf juni 2019 werkt MooiHuijs samen met het Master Sha Tao Center. Deze organisatie zet zich in voor een liefdevollere wereld. De grondlegger is Dr. en Master Zhi Gang Sha. Hij is een Tao Master Teacher en auteur van 21 boeken, waaronder Soul Mind Body Science System and Soul Over Matter. Hij wijdt zijn leven aan hoe mensen kunnen leven vanuit volle potentie, zonder blokkades. Het is een eer om met deze organisatie te mogen samenwerken.

Vanaf juni organiseren MooiHuijs en het Master Sha Tao Center samen introductiebijeenkomsten en workshops. Meer info volgt.

 

 

Meer over Dr. en Master Zhi Gang Sha en zijn organisatie

Dr. en Master Zhi Gang Sha is als arts opgeleid in de westerse geneeskunde, de traditionele Chinese geneeskunde en acupunctuur en is een grootmeester in vele oude disciplines, waaronder bijvoorbeeld Tai Chi. Dr. and Master Sha is als expert op het gebied van de ziel betrokken bij het vooruitstrevende wetenschappelijk onderzoek naar cellulaire heling dat nu in China plaatsvindt. In het Westen is hij betrokken bij baanbrekend onderzoek naar de effecten van de ziel op het menselijk systeem.

Als grondlegger van Soul Mind Body Medicine, heeft Dr. en Master Sha vele mensen bekrachtigd om gezondheid, geluk en succes te kunnen ervaren. Daarnaast heeft hij vele Master Teachers opgeleid, die in verschillende landen zijn onderricht verspreiden.

Als oprichter van het Instituut voor Soul Healing and Enlightenment™ en de Love Peace Harmony Movement™, werd Dr. en Master Sha in 2006 geëerd met de prestigieuze Martin Luther King, Jr. Commemorative Award van de Commissie voor zijn humanitaire inspanningen.

In 2014 werd hij erkend door de steden van Maui en Honolulu in Hawaï voor zijn humanitaire diensten om wereldwijd liefde, vrede en harmonie te bevorderen. Dr. en Master Sha werd in 2015 uitgenodigd als een van de ondertekenaars van de Fuji verklaring, met als missie het creëren van een duurzame vrede op Aarde.

 

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze mooie nieuwsbrief

MooiHuijs

Emmastraat 24, Velp (Gelderland)

Een mooie en fijne plek om te werken, te ontmoeten en om te verbinden.
mooie ruimtes