Contact

MooiHuijs is gevestigd in een monumentaal gebouw uit 1900 en ligt op de hoek van de Emmastraat en de pastoor Koenestraat. Op de begane vind je een heerlijke koffie & thee zaak, Cas Koffie en Meer. Hier krijg je de lekkerste koffie en thee van Velp! Verder serveert hij huisgemaakte lekkernijen. Zeker de moeite waard om te bezoeken.

Aan de zijkant van het gebouw, aan de zijde van de oprit bevindt zich de toegangsdeur tot de rest van het gebouw. Op de begane grond, eerste en tweede verdieping zijn mooie kamers voor mooie bijeenkomsten.

 

De toegang tot het gebouw en bereikbaarheid

MooiHuijs bevindt zich op enkele minuten van verkeersplein Velperbroek, met (snel)wegen naar Nijmegen, Utrecht, Apeldoorn en Oberhausen. Het NS-station is 7 minuten lopen. Klik hier voor de route.

 

Parkeren

Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid vlakbij. Vlakbij op parkeerplaats Den Heuvel* (President Kennedylaan 6881 VM Velp). Langs het spoor of in de straat is meestal ook wel plek (onbetaald). *Op donderdagochtenden is hier markt, zoek dan in de buurt een parkeerplek.

Vanaf parkeerplaats Den Heuvel
Loop richting gebouw “Centrop”, voor het gebouw links aanhouden en dan meteen rechts de pastoor Koenestraat in. De kruising met de Emmastraat recht oversteken; Mooihuijs is het hoekgebouw. De ingang bevindt zich aan de rechter zijkant van het gebouw, aan de oprit.

 

Toegang gebouw

Het gebouw is alleen te betreden op afspraak. Leden van het Coachhuis krijgen een tag waarmee ze zelf naar binnen kunnen. Met incidentele gebruikers worden aparte afspraken gemaakt.

 

MooiHuijs
Emmastraat 24
6881 SV VELP (GLD) bij Arnhem

info@mooihuijs.nl  Op de hoogte blijven?

  Meld je aan voor onze mooie nieuwsbrief

  MooiHuijs

  Emmastraat 24, Velp (Gelderland)

  Een mooie en fijne plek om te werken, te ontmoeten en om te verbinden.
  mooie ruimtes