Huurmogelijkheden

MooiHuijs aan de Emmastraat 24 in Velp verhuurt ruimtes aan professionals én particulieren. Kom je uit Velp of omgeving en/of ben je op zoek naar een ruimte voor een meditatiegroep, een supervisiegroep, een vergaderlocatie voor je stichting of een high tea in besloten kring, dan kijken we graag of we je kunnen helpen. Er kan veel.

 

Je kunt op twee manieren huren

  1. Als lid van het Coachhuis. Als je lid bent van het Coachhuis betaal je jaarlijks een bijdrage voor je lidmaatschap en kun je door heel Nederland op mooie locaties een ruimte huren. Gemakkelijk te boeken vanuit huis op ieder gewenst moment, want je krijgt toegang tot het boekingssysteem. Meer informatie, klik hier.
  2. Rechtstreeks zonder lidmaatschap. Als je rechtstreeks wilt huren en je bent geen lid van het Coachhuis, dan maak je per mail of telefoon een afspraak met onze locatiemanager Marjolijn Knot. Met haar maak je afspraken over welke ruimte je wanneer wilt gebruiken. Kom je voor het eerst? Dan is het extra belangrijk om met Marjolijn een afspraak te maken, want zij kan je wegwijs maken in de keuken en je uitleg geven over onze werkwijze. En ook heel praktisch: hoe je het pand binnenkomt! Als je geen lid bent van het Coachhuis kun je geen gebruik maken van het boekingssysteem om zelf een reservering te maken. Je kunt er wel even de beschikbaarheid checken. Let wel op. Vaste klanten reserveren vaak vlak van te voren!

Klanten van het Coachhuis kunnen hier meteen een ruimte huren.

Nieuw bij MooiHuijs? Stel een vraag of maak een afspraak met Marjolijn mknot@mooihuijs.nl

 

De ruimtes

MooiHuijs beschikt over 7 verschillende ruimtes; van een sfeervolle zolderkamer met klein aanrecht tot moderne dubbele kamer en suite, met hoge plafonds en grote ramen. Kijk ook bij mooie ruimtes.

Op de eerste verdieping bevinden zich de keuken en toiletten. Alles is zelf-service. Je zet je eigen thee en koffie en na afloop is het fijn als je de gebruikte kopjes in de vaatwasser zet. Verder beschikt iedere kamer over een flipover, zitje en (vergader)tafel.

 

 

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze mooie nieuwsbrief

MooiHuijs

Emmastraat 24, Velp (Gelderland)

Een mooie en fijne plek om te werken, te ontmoeten en om te verbinden.
mooie ruimtes