Huurmogelijkheden

MooiHuijs aan de Emmastraat 24 in Velp verhuurt ruimtes aan professionals én particulieren. Professionals maken gebruik van onze spreekkamers en groepsruimtes voor coaching, therapie, cursussen, mediaton en andere gesprekken. De sfeer in ons pand is warm persoonlijk en tegelijk professioneel. Ook als particulier ben je van harte welkom om gebruik te maken van onze ruimtes! Kom je uit Velp of omgeving en/of ben je op zoek naar een ruimte voor een meditatiegroep, een vergaderlocatie voor je stichting of een high tea in besloten kring, dan kijken we graag of we je kunnen helpen. Er kan veel.

 

Je kunt op twee manieren huren

  1. Als lid van het Coachhuis. Als je lid bent van het Coachhuis betaal je jaarlijks een bijdrage voor je lidmaatschap en kun je door heel Nederland op mooie locaties een ruimte huren. Gemakkelijk te boeken vanuit huis op ieder gewenst moment, want je krijgt toegang tot het boekingssysteem. Meer informatie, klik hier.
  2. Rechtstreeks bij MooiHuijs. Deze optie bieden we aan in overleg voor vaste dag(delen) in de week of bijvoorbeeld een cursusreeks. Maar ook als je als particulier ruimte zoekt voor een vergadering of een sociale activiteit kan je contact opnemen! Elke situatie is anders en we kijken samen of wij een geschikte ruimte hebben en wat de meest passende huur-oplossing is. Maak per mail of telefoon een afspraak met locatiemanager Marjolijn Knot.

Klanten van het Coachhuis kunnen hier meteen een ruimte huren.

Nieuw bij MooiHuijs? Stel een vraag of maak een afspraak met Marjolijn marjolijn@mooihuijs.nl

 

De ruimtes

MooiHuijs beschikt over 7 verschillende ruimtes; van een sfeervolle zolderkamer met klein aanrecht tot moderne dubbele kamer en suite, met hoge plafonds en grote ramen. Kijk ook bij mooie ruimtes.

Op de eerste verdieping bevinden zich de keuken en toiletten. Alles is zelf-service. Je zet je eigen thee en koffie en na afloop is het fijn als je de gebruikte kopjes in de vaatwasser zet. Verder beschikt iedere kamer over een flipover, zitje en (vergader)tafel.

 

 

 

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze mooie nieuwsbrief

MooiHuijs

Emmastraat 24, Velp (Gelderland)

Een mooie en fijne plek om te werken, te ontmoeten en om te verbinden.
mooie ruimtes