Ingrid Walrecht

Coach, trainer, spreker

Oprechting

Wat doe je precies (met je bedrijf)?

Ik ben coach en trainer van juristen & advocaten. Ik heb zelf jarenlang als advocaat en juridisch adviseur in de top van het bedrijfsleven gewerkt en run vanaf 2014 mijn eigen bedrijf Oprechting. In mijn bedrijf kan ik al mijn creatieve energie kwijt, die in de eerste helft van mijn carrière veel te weinig mocht stromen. Nu bepaal ik zelf de vorm waarin ik mijn passie voor bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en authenticiteit de wereld in breng: door middel van coaching & training, mijn leiderschapsprogramma’s, als spreker op (juridische) events en met mijn muziek! En daar word ik extreem gelukkig van.

 

Met welke vragen komen mensen naar jou?

Mensen die bij mij komen staan vaak op een kruispunt. Ze voelen dat het juridische werk ze te weinig energie geeft en dat ze het / iets anders willen. “Maar wat dan?” en “Hoe pak ik dat aan” zijn de meest gestelde vragen.

 

Waar zijn je klanten na afloop blij mee?

De diepe raking en (h)erkenning. Mijn begeleiding zorgt ervoor dat mensen weer hun unieke blauwdruk ontdekken en de (verborgen) talenten ook succesvol kunnen inzetten in hun werk. Door mijn eigen ervaringen en transitie kan ik mensen ook echt vanuit ervaring de tools aanreiken die werken.

 

Wat zeggen mensen vaak over jou?

De meeste mensen die ik begeleid beschrijven mij als een warme, open persoonlijkheid. Iemand die echt hélemaal zichzelf is en bij wie je je snel op je gemak voelt. Dat maakt het voor mensen makkelijk om zich (ook) kwetsbaar op te stellen.

 

Is er een spreuk of quote die jij heel mooi vindt?

“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us.” – Marianne Williamson

 

Meer weten over Ingrid? Kijk op haar site https://www.ingridwalrecht.com.

 

 

 

Terug naar coaches
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze mooie nieuwsbrief

MooiHuijs

Emmastraat 24, Velp (Gelderland)

Een mooie en fijne plek om te werken, te ontmoeten en om te verbinden.
mooie ruimtes