Madelon Backelandt

Coach

Meester voor Meester(s)

Wat doe je precies (met je bedrijf)?

Ik begeleid juristen (en andere hoger opgeleide professionals) op weg naar -wat ik noem- menselijk meesterschap. Beginnend op school en gedurende hun hele carrière worden juristen opgeleid op het gebied van kennis, aan persoonlijke ontwikkeling wordt weinig tot geen tijd en aandacht besteed. Menselijk meesterschap gaat voor mij over persoonlijke ontwikkeling, ontwikkeling van vaardigheden die in de praktijk van pas komen en het volgen van mijn eigen pad. Menselijk meesterschap gaat over plezier in plaats van stress, over grenzen aangeven in plaats van over grenzen heen (laten) gaan en over fouten mogen maken en daarvan leren in plaats van afgestraft worden voor die fouten.

 

Met welke vragen komen mensen naar jou?

Dit varieert van vragen op het gebied van herstel en/of preventie van burn-out, het (opnieuw) leren luisteren naar hun gevoel tot het (terug)vinden van de eigen grenzen en het leren die grenzen aangeven. Kortom: allerlei vragen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

 

Waar zijn je klanten na afloop blij mee?

Met het (opnieuw) leren kennen van een deel van zichzelf dat ze weggestopt hebben of dat is ondergesneeuwd in de hectiek van de dagelijkse (juridische) praktijk. Ze zijn blij met praktische handvatten die ze in hun dagelijks leven kunnen toepassen.

 

Wat zeggen mensen vaak over jou?

Dat ik coach met humor, empathie en directheid. Dat ik -mede doordat ik door mijn eigen ervaringen als kandidaat-notaris thuis ben in de juridische praktijk- snel kan schakelen en begrijp wat er speelt in de juridische wereld. Ik los het niet voor ze op maar help hen hun eigen oplossingen te vinden.

 

Is er een spreuk of quote die jij heel mooi vindt?

“Dance like nobody’s watching; love like you’ve never been hurt. Sing like nobody’s listening; live like it’s heaven on earth.” – Mark Twain

Menselijk meesterschap: keuzes maken die bij jou passen, je eigen pad volgen.

 

Meer weten over Madelon? Kijk op haar site www.meestervoormeesters.nl

 

Terug naar coaches
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze mooie nieuwsbrief

MooiHuijs

Emmastraat 24, Velp (Gelderland)

Een mooie en fijne plek om te werken, te ontmoeten en om te verbinden.
mooie ruimtes