Marijke van Dusseldorp

Voor introverte mensen

Mimicri-Training

Wat doe je precies (met je bedrijf)?

Ik ondersteun mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van hun persoonlijke effectiviteit. Daarbij heb ik speciale aandacht voor mensen met een meer introverte persoonlijkheid.
Ik ben zelf ook introvert en ik zie om me heen dat introverte mensen zich – volledig ten onrechte – onzeker kunnen voelen en zich daardoor minder laten gelden. Dat komt doordat we extravert gedrag zo ongeveer tot norm hebben verheven.

 

Met welke vragen komen mensen naar jou?

Vaak voelen ze zich onzeker en willen meer zelfvertrouwen krijgen. Op het werk krijgen ze nogal eens te horen dat ze meer zichtbaar moeten zijn. Maar hoe dan?
Anderen aarzelen of een bepaalde functie geschikt is voor ze, of hebben nog te weinig lef en vertrouwen om die stap naar een leidinggevende positie te maken.
Naast individuele coaching verzorg ik ook trainingen Persoonlijke effectiviteit en Omgaan met confrontaties en conflicten voor groepen van 4-5 deelnemers.

 

Waar zijn je klanten na afloop blij mee?

Meer zelfkennis en zelfvertrouwen, het kennen van hun handleiding en hoe ze daar effectief mee om kunnen gaan. Ze zijn ook blij met de theoretische onderbouwing en de praktische handvaten die ik aanreik voor de issues waar ze op hun werk tegenaan lopen. En ze worden vaak verrast door het feit dat ze al met kleine aanpassingen in hun eigen houding of gedrag  goede resultaten boeken.

 

Wat zeggen mensen vaak over jou?

Dat ze zich bij mij op hun gemak voelen en open durven zijn.  Ze voelen zich door mij begrepen en serieus genomen. Ze waarderen dat ik veel tools/methoden in huis heb waardoor ik goed kan afstemmen op de specifieke vraag en op wat deze persoon op dit moment nodig heeft.

 

Is er een spreuk of quote die jij heel mooi vindt?

‘De omgeving van de mens is de medemens’, van Jules Deelder.

 

Meer weten over Marijke? Kijk op haar site www.mimicri-training.nl

 

Terug naar coaches
Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze mooie nieuwsbrief

MooiHuijs

Emmastraat 24, Velp (Gelderland)

Een mooie en fijne plek om te werken, te ontmoeten en om te verbinden.
mooie ruimtes